Pret inchirieri autoutilitare

Serviciul de inchirieri autoutilitare este un serviciu tot mai popular in randul celor care doresc o organizare eficienta si siguranta maxima in transportul marfurilor. Un alt motiv pentru care multi aleg sa inchirieze autoutilitare este pretul extrem de accesibil, adecvat oricarui buget. Daca esti in cautarea unei firme care sa-ti ofere un pret inchirieri autoutilitare avantajos, apeleaza la transportsigur.ro.

Pret inchirieri autoutilitare avantajos

Prin intermediul firmei transportsigur.ro te bucuri de toate avantajele pentru ca mutarea mobilei sau livrarea marfurilor sa se desfasoare in cele mai sigure si prompte conditii. Venim in intampinarea ta cu un parc auto diversificat. Parcul este alcatuit exclusiv din autovehicule performante ( dube, autoutilitare, camionete de 3,5 tone, echipate complet). Sunt perfecte pentru orice tip de transport si pentru orice trasee, fie nationale, ori internationale. Dincolo de fiabilitatea autoutilitarelor oferite, iti punem la dispozitie si tarife mici de inchirierea a acestora.

Oferta noastra este creata intocmai pentru a raspunde cu succes tuturor exigentelor venite din partea clientilor nostri. Si pentru ca fiecare solicitare este unica, am pregatit oferte personalizate, adaptate cerintelor tale.

pret inchiriere autoutilitare

Tarifele de inchiriere sunt mici. Autoutilitarele se pot inchiria pentru diverse perioade de timp, intre 2 si 5 zile, intre 6 si 10 zile, sau intre 11 si 15 zile. Alegerea este in functie de nevoile clientilor si de lungimea traseului care urmeaza sa fie efectuat. Asadar, fie ca ai nevoie de o autoutilitara pentru a transporta mobila la o noua adresa, sau pentru a livra marfa dintr-o parte in alta a orasului, ori dintr-o capitala a Europei in alta, transportsigur.ro are solutia pentru tine: autoutilitare ieftine, dotate complet pentru un transport sigur si rapid.

Prin colaborarea cu transportsigur.ro poti efectua transporturi in cel mai scurt timp, atat in tara cat si in alte regiuni ale Europei. In ceea ce priveste tariful serviciului de inchiriere autoutilitare, acesta difera in functie de urmatorii factori:

-          Perioada de inchiriere

-          Lungimea drumului parcursPret inchirieri autoutilitare

-          Greutatea marfurilor sau a mobilierului transportat

Pret inchirieri autoutilitare variaza in functie de numarul zilelor pentru care se realizeaza inchirierea autoutilitarei:

-          Intern 2-5 zile   90 euro/zi

-          Intern  6-10 zile   85 euro/zi

-          Intern 11-15 zile    80 euro/zi

-          International 1-10 zile 95 euro/zi

Transportsigur.ro-Pret inchirieri autoutilitare mic si un plus de beneficii

Odata inchiriata autoutilitara te poti bucura, dincolo de pretul excelent, si de beneficii dintre cele mai diverse. Ele sunt menite sa aduca un plus de siguranta transportului ce urmeaza sa fie efectuat.

In primul rand, autoutilitarele de care dispunem sunt dotate cu toate accesoriile necesare unui transport sigur si comod. Incepand cu liza electrica, elemente de fixare a marfurilor transportate, sisteme GPS si nu in ultimul rand, lift in spate, elementul care iti va permite o manevrare mai sigura si mai usoara a produselor transportate.

Autoutilitarele prevazute cu lift in spate sunt ideale mai ales in cazul in care ai de transportat marfuri voluminoase, grele sau extrem de fragile. Poti trimite astfel in tara sau in strainatate pachete fragile, obiecte de valoare, produse din sticla sau materiale casabile, bunuri de mari sau mici dimensiuni. In plus, datorita dimensiunilor reduse, autoutilitarele se pot deplasa in toate zonele urbane si turistice.

Transportsigur.ro a pregatit pentru tine oferte de nerefuzat. Pentru un pret inchirieri autoutilitare mic, alege transportsigur.ro

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram