Parc auto

Ne-am  propus ca serviciile oferite sa indeplineasca cu succes exigentele in materie de calitate, siguranta si rapiditate. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat un parc auto diversificat. Parcul este alcatuit exclusiv din autoutilitare transport marfa performante, pregatite pentru orice drum, indiferent de distante si kilometri parcursi.

12 autoutilitare echipate complet pentru un drum sigur si rapid

Autoutilitare transport marfaParcul auto de care firma noastra dispune numara nu mai putin de 12 autoutilitare transport marfa.  Acestea sunt extrem de fiabile, si bine intretinute. Autoutilitarele au toate verficarile facute la zi, astfel ca orice drum la bordul lor este deosebit de sigur. Mai mult decat atat, autoutilitarele noastre sunt echipate complet pentru orice tip de drum, ruta sau traseu, dar si pentru orice conditii de trafic.

 

Autoutilitare transport marfa - dotate cu sisteme GPS si lift in spate

Autoutilitare transport marfa

Dincolo de fiabilitatea lor, autoutilitarele din parcul auto pus la dispozitie de transportsigur.ro, sunt dotate cu toate accesoriile necesare unui transport sigur. In primul rand, toate mijloacele noastre de transport sunt echipate cu sisteme GPS. Datorita acestor echipamente de ultima generatie, fiecare transport este monitorizat eficient, astfel incat se pot furniza informatiile necesare clientilor.

Sistemele GPS permit o localizare rapita a adreselor dar si o alegere corecta a traseelor ce urmeaza sa fie parcurse.

Sistemele inovatoare de telecomunicatii ajuta la o comunicare rapida, dar si la obtinerea unor informatii importante referitoare la conditiile de trafic.

Un alt accesoriu esential in transportul de marfa sau in transportul de mobila, este liftul din dotarea autoutilitarei. Acesta permite o manevrare mai usoara a marfurilor/produselor/bunurilor incarcate si descarcate. In plus, datorita liftului, se pot transporta si bunuri mai fragile, sau marfuri cu o greutate mai mare. Astfel, fiecare obiect este manipulat rapid, in siguranta si fara efort.

Pentru cei care au nevoie de astfel de autoutilitare transport marfa pentru o anumita perioada de timp, punem la dispozitie si serviciul de inchirieri autoutilitare, cu sau fara sofer.

Atuu-rile noastre? 19 ani de experienta si o echipa unita!

Autoutilitare transport marfa

In cei 19 ani de experienta am reusit sa punem bazele unei echipe dedicate.Echipa noastra numara nu mai putin de 20 de oameni. Avem un singur scop: sa oferim serviciile de care clientii nostri au nevoie. Colaborarile de lunga durata si portofoliul bogat de clienti ne arata ca am reusit!

Lucram din dorinta de a oferi  servicii de top intr-un raport optim calitate-pret. Pentru toate acestea, aveam la dispozitie resursele necesare: un parc auto complet si o echipa experimentata, gata sa vina in ajutorul tututor celor care au nevoie de transport sigur si rapid.

 

 

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram