Transport mobila Sector 4

Autoutilitare de 3,5 tone echipate cu sisteme GPS, liza electrica si lift in spate, specialisti in manevrarea bunurilor fragile, tarife mici si solutii adaptate la toate necesitatile clientilor nostri. Daca vrei sa te bucuri de toate aceste beneficii, contacteaza-ne pentru serviciul de transport mobila Sector 4. Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Vrei sa-ti schimbi locuinta cu una din Berceni, Timpuri Noi sau Vacaresti? Doresti sa locuiesti sau sa-ti muti sediul firmei  in Sectorul 4? Noi te vom ajuta sa transporti mobila in cele mai sigure conditii, rapid, simplu si ieftin.

Transport mobila Sector 4-Transport sigur si rapid

Prin colaborarea cu transportsigur.ro obtii beneficii si totodata, te poti bucura in liniste de achizitionarea noii locuinte. Alaturi de noi tot stresul legat de procesul de mutare si de transportul de mobila, dispare!

Noi iti oferim servicii de mutare mobila de la A la Z, inclusiv transport mobila. Cu alte cuvinte, nu-ti ramane nimic altceva de facut decat sa ne contactezi si sa ne transmiti informatiile necesare.

In prima faza, vom analiza detalii cu privire la caile de acces, volumul de mobila ce urmeaza sa fie transportat, existenta lifturilor, distanta dintre cele doua adrese, etc. Pe baza acestor informatii vom stabili un pret.

La data stabilita echipa noastra se ve deplasa la domiciliul tau si va incarca in autoutilitare bunurile si piesele de mobilier. Incarcarea se va realiza rapid si fara efort datorita autoutilitarelor prevazute cu lift in spate. Vom aseza cu grija toate obiectele tale si le vom fixa cu elemente de sustinere pentru ca acestea sa ajunga intacte la noua adresa.

Transport mobila Sector 4

Transport mobila Sector 4

Soferii transportsigur.ro vor organiza traseul si vor alege cea mai sigura si rapida ruta.

Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu servicii de asistenta si consiliere pe parcursul transportului, monitorizandu-l pas cu pas.

Odata ajunsi la noul camin, te vom ajuta sa descarci mobilierul si sa-l deplasezi pana in locuinta. Daca mobila trebuie urcata la etaj, iti vom pune la dispozitie o liza electrica ce suporta pana la 500 de kg.

Servicii complete de mutare si transport mobila Sector 4

Suplimentar, pentru cei care au nevoie de servicii complete de mutare mobila oferim:

-          Specialisti in manevrarea bunurilor fragile, montare/demontare mobilier

-          Materiale pentru impachetat (saci, folii, cutii carton)

-          Impachetare mobila

-          Manipulare profesionista incarcare

-          Transport mobila cu autoutilitare, dube sau camioane echipate complet

-          Manipulare profesionista descarcare

-          Montare mobila

-          Asezare mobila

-          La cerere, asigurarea bunurilor transportate

-          Asistenta si consiliere pe intreaga perioada de mutare

Alege transportsigur.ro pentru transport mobila sector 4

Experienta acumulata ne-a invatat sa eliminam timpii morti si sa ne organizam rapid. Suntem prompti si ne putem adapta programului tau. Asadar, cu transportsigur.ro transportul de mobila nu a fost niciodata mai simplu.

Cu transportsigur.ro te muti rapid in noul camin. Cunoastem fiecare zona a Bucurestiului, fiecare sector si fiecare strada. Avem o vasta experienta in mutari garsoniere, mutari apartamente, mutari birouri, sau relocari mai complexe ce implica transport mobila si bunuri diverse. Pentru servicii de transport mobila Sector 4 alege sa lucrezi cu profesionisti, alege transportsigur.ro.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram