Servicii

 Stim ca in ziua de astazi e dificil de gestionat o afacere, iar problemele si provocarile apar la fiecare pas. TransportSigur.ro isi propune, prin    aceste servicii pe care le ofera, sa va ajute sa primiti sau sa livrati la timp marfurile de care aveti nevoie pentru buna desfasurare a activitatii.

 Noi va propunem servicii eficiente si complete pentru transportul marfurilor. Oriunde in tara sau in Europa. La preluarea si incarcarea marfurilor in camionete sau dube. La manevrarea bunurilor cu atentie. La transportul in siguranta pana la predarea acesteia la destinatie in termenul stabilit.

Servicii de transport marfa, experienta si profesionalism

ServiciiVom face tot ce ne sta in putere pentru a transporta marfurile rapid si in sig. urantaFaptul ca suntem pe piata din 200o este un bun indicator al experientei si al calitatii noastre. Astfel am ajuns la servicii profesioniste, sigure. Ne mandrim cu faptul ca am evoluat constant. Am reusit sa ne optimizam procedurile, astfel incat sa consumam cat mai putin timp.

 

Rapiditate: garantia a rapiditatii intregului proces este data de faptul ca punem la dispozitia clientilor autoutilitare dotate cu lift, ceea ce faciliteaza incarcarea si descarcarea bunurilor.
Siguranta: garantia pentru siguranta vine din alegerea noastra de a colabora exclusiv cu soferi profesionisti cu experienta. In plus, aveti si posibilitatea de a va asigura bunurile.

Servicii-Transport marfa planificat cu atentie, garantia calitatii

Va invitam sa ne contactati prin formularul de contact sau telefonic. Oferiti-ne detalii despre transportul intern sau international pe care aveti nevoie sa il efectuati! Servicii

Primul pas va fi sa evaluam parametrii specifici situatiei dumneavoastra. Care este data estimativa a transportului, adresa de plecare, coordonatele destinatiei.  Sunt de asemenea importante volumul/greutatea bunurilor ce trebuie transportate, specificul marfurilor, conditiile de acces etc.

Evaluarea se va concretiza intr-o propunere tehnica si financiara adaptata fiecarui tip de transport. Odata ce stabilim toate detaliile, ne ocupam noi de tot ce inseamna servicii transport marfa. Puteti fi sigur ca in cel mai scurt timp bunurile vor fi livrate la destinatie.

COMANDA SERVICII TRANSPORT

Telefoane mobile:
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram